Sommarens første!

Hei alle!

Det er so godt å starte på blanke ark på denne heimesida. Eg har endeleg laga mitt eige domene som er berre mitt! 🙂

Det motiverar meg til å skrive igjen, og med planane eg egentleg har tenkt å bruke denne nettsida til, er eg veldig spent på korleis det går! Håpar alle mine gamle lesarar på fitnaess.blogg.no får med seg at eg har bytta plattform.

No skriv eg Frå WordPress som eg so langt er fornøyd med. Enklare å lage å forme sin eigen blogg med eit utsjånad som eg bestem sjølv. Håpar de synst bloggen ser bra ut no. Eg synst den kom seg masse, med litt meir fancy greier som eg har fått på plass 😉

Soo, no håpar eg sommaren er på god veg. Her er det veldig lite med sommar stemning. I dag har det vore veldig opp og ned, men når sola stakk fram,kjente eg kor sterkt eg har sakna den varmen. Godt var det 🙂 Det blei derfor sommarens første reke kveld med pappa og Lotte. Reker og loff er den beste kvelds sommar maten!

Før rekene blei det ein litn smak på bringebær smoothie med hakka ballerina kjeks på toppen 🙊

image

image

Dagen har gått til jobb, leilighets sjåing og litt ablegøyer på altanen.

Håpar alle har hatt ein hærleg lørdagskveld!

image

Advertisements

2 Comments Add yours

 1. Kaja seier:

  hva er det du trener mot nå? Skal du stille igjen??:)

  Hvordan har tiden etter konkurranse vært? Med tanke på mat, skader osv..

  Likar

  1. Hei Kaja!
   Eg har ikkje noko bestemt mål ennda. Eg har det målet som eg har hatt ei stund no, som er å bygge ei sterkare fysikk, bli bedre u mine svake sider på trening,løfte med bedre teknikk osv. Eg fokuserar meir på at treninga skal vere morosam, ikkje for å få den og den kroppen. Den kjem etterkvart som eit resultat av treninga mi 😉 Det hadde vore kjempe kjekt å stille igjen, men når, det er eg fortsatt usikker på! ☺
   Tida etter konkuransen har vore både vanskeleg og bra. Dette kan eg komme inn på litt seinere å drøfte betre☺ Det var uansett verdt det! Skaden i kneet fekk eg jo i etter tida, men er frisk igjen no. Som er heeleg! Endeleg kan eg fokusere på knebøyen og markløft igjen! 😄🙆

   Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s