Photoshoot Harastølen

I fjor var eg med på workshop photoshoot som ein av modellane. Masse kule bilder blei tatt, heile teamet var kjempeflinke!  Harastølen er ein fantastisk plass å ta bilder på, både inne og utafor, der det ligg ei vakker utsikt over Lustrafjorden.

For litt sidan var me oppe der igjen, men var ikkje workshop denne gongen. Makeup artisten og fotografen hadde skulle ta ein jobb der oppe,og etterpå ville dei leike seg litt med idér dei hadde. Eg blei spurt og sa gladleg ja når Morten  ( fororafen) sa kva idéar han hadde om bildet av meg. Bilda skulle vise litt musklar, litt redd var eg, sidan eg har litt meir på kroppen enn for 1 år sidan. 😉 Men bilda blei fine og eg er fornøyd!

image

image

image

Alle bilder: Fotograf Morten Lindborg
Mua: Iselin Solbakken

image

Plassen og bygget er kjent for sitt spøkelses forlatte  uttrykk, som gav makeup artistane  ( på bildet ved sidan av meg) litt creapy fantasiar  å leike med;) Resultata vart kule! Vil du sjå meir av fantastiske bilder,sjekk ut @isesolmua på instagram, masse kult med fantastisk rå sminking!

Publisert med WordPress for Android

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s