Backworkout

Heei!

ENDELEG HA EG FERIEE! :mrgreen:
Spent på alt denne ferien bringe ☺

Er nettopp kommen heim Frå ei økt på bingoen. Det vart ei go ryggøkt☺

Øvelsane eg utførte:

-Markløft
– Ståande stangroing
-Sittamde roing
-Nedtrekk
-Smal Nedtrekk
– Tåhev

image

Haha, tidenes løgnaste hammies-selfie 😛 Skal prøve jobbe meir med hamstring,den treng å vekse litt, i saman  med forsida ☺ No har eg ferie,og sidan eg ikkje har nokre planar, kan eg like godt fokusere litt på det eg elskar, nemlig treninga☺Må prøve få beina til å gro litt no imens eg er bra i kneet, men samt ta hensyn.
Lilo er heldig å få vere med ned.

image

Under marken kjenner eg ikkje trykket eg får av stanga, men det synes godt. I og med at eg kjem til å trene I shorts der I sommar, får heller desse blåmerka gi eit tegn på at eg har vore flink på trening 😛

Skal opp litt tidleg i måro, må til dyrlegen med Lilo på 1 års skjekk. Utover dagen har eg litt ærend, so eg held meg gåande.

No er det kvelds og natta.

Snakkes ☺

~M

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s