FESTIVALHELG

Heisann!

I helga var eg på Fresn festivalen. Eg ,søss og ei venninde pakka med oss telt,varme klær og god drikke før me Slengde oss I bilen på veg mot Fresvik. Eg har faktisk alder vore på festival før, so dette blei første gong☺ Det var strålande vér og heitt då me kom fram, og alle angra på at dei ikkje hadde shorts med seg. Etter vermeldinga å melde skulle ikkje véret bli fult so bra.
Me trefte fleire kjends  folk  og satt me dei heile den kvelden☺ For min del måtte eg gi meg altfor tidleg. SO dårleg er det lenge sia eg har vore. Utrulig seigt, men eg hadde det kjekt so lenge det varte. Lære alder! 

Vakna nokså friske og raske. Men var godt å få pakke samen og sette seg i bilen. Stoppa på ein kiosk på veg heim og handla dagenderpå proviant, som alltid er is og snop. Med film på netflix var søndagen redda;)

image

image

Seigt var det uansett å på jobb idag.. Og nesten ennda verre med tanke på tung beinøkt seinare ikveld. Men det får gå.
Helga mi var knall!
Fleire som har vore på festival i sommar? ☺

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s