Sakn og tilbakeblikk frå bikinifitness

Fant fram noken gamle bilder på instagrammen min I dag. Kjente virkeleg eg sakna alt det hysteriet rundt heile det  «eventyret» eg hadde då. Spennande,moro og lærerikt som det var. Er noko heilt spesielt med den sporten og leve I den livsstilen. Sjå korleis formen endra seg for veke til veke, og du blir bedre og bedre.

Hadde vore so kjekt å gjort det igjen, når viljen er på topp igjen, og bikinifitness trenden har gitt seg litt..

Mange bilder og minner frå den reisa 🙂

image

image

image

image

Er so løge å sjå seg sjølv slik som på desse bileta. Med so lite feitt på kroppen og so tydlege musklar.  Eg kjenner desse bilda motiverar meg til å bli betre enn det eg er no☺ Det bilde ovanfor her hugsa eg var eit par veker før konkurranse.

image

Her er dagen før, i Sandefjord der eg tok 6. Plass som debutant. Første bruningslaget er på her. Gud, Saknar den lukta av jantana!:)

image

image

Rett etter eine konkuransen. Med scena sminka på og brun som ein brownie, fant me ein peppes  pizza resturant og eg åt til eg var stappa. Folk såg rart på meg hugsa eg, såg nermast ut som ei med dragQueen sminke på. Eg var so glad etter å ha fullført at akkuratt det tenkte eg ikkje på ☺

For ei oppleving det var  :mrgreen:

image

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s