Gårsdagens program

Heihei!

I 3 dagar no har eg vore so stiv I beina som eg alder har vore før. Ikkje løge då programmet viser fokus på bein og styrke 3 gonger i veka ☺

image

Eg føler det allerede hjelp litt, men eg er berre i veke 3 enndå, av totalt 12 veker som det er oppført på.

I går sto markløft på programmet, og litt isolasjonsøvelsar for rygg.

Planken M.  Vekt
Rygghev
Knebøy brei stilling(lett)
Markløft på boks (tung)
Markløft (tung)
Smal nedtrekk
Sittende roing
Lats drag til failure.
Bicepscurl
Smal benk

image

Det blei ein heil hurv med øvelsar, men det er slik eg likar det. Då treff eg musklane på forskjellige måtar ved variert øvelses bruk. På nokre av dei er det berre 3 kjappe sett, so økta blir gjort på under 1,5 time sjøl om det kan sjå ut som 2 ☺

Vel heime etter økta lagde er laks og bakte søtpotet skiver i ovnen. Herregud so godt det var! Skikkeleg god kombo, og skal gjentakast ikveld☺

Siste dag med jobb i morgo før det er helg. På kveldinga i morgo er eg bedd i innflyttnings /bursdags fest til ei venninde av meg, det blir kjekt☺ Sjøl om eg kanskje ikkje er heilt klar for det etter sist helg.. 😛 Men med ein go venne gjeng samla  bli allting bra!:D

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s