Fjell og sprell

Hei og go morgon!☺

Måtte stå opp litt tidleg I dag å preppe lunsj sia eg ikkje orka seint i går kveld. 

Mandag var eg og mamma på fjelltur. Turen gikk til Børestein der ingen av oss hadde vore før. Berre sitt flotte bilder der ifrå med ein uslåande utsikt☺ Me valgte å gå heilt nede frå bilvegen,  og det viste seg å vere eit godt stykke lenger enn om me hadde parkert på plass 2 som var litt lenger opp igjennom, men når me først skulle ut å gå so fekk det bli ein lang tur. 5 km med bratt stigning heilt opp, var knall hardt. I hvertfall når du har trent igjennom beina 2 dagar før. Halveges opp begynte underkroppen å stivne heilt til. Hundane var med og, og Lilo blei so sleten på eit punkt at me prøvde putte ho nedi sekken, med dårleg resultat 😉 Imponert over både eg å ho at me ikkje valgte og snu då me var nesten opp kommen,for herregud kor ferdig eg var. Trur eg grunna lite mat i forkant av turen og hangover dagen før men..

Fekk pressa meg på ein heilt anna måte på slutten av den turen følte eg. Alder har eg hatt so ilt I lår og rumpe og stivna so til. Gikk seint som ei skilpadde. Haha. MEN me kom oss opp, og eg er gla for det!;)

Nydeleg utsikt over Sognefjorden og Luster!

image

image

image

image

image

Det var so godt å komme heim, hyve seg I dusjen å lage ein stor kvelds.

Turen anbefalast ☺

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s