Progresjon

Hei!

Etter jobb I går var eg so heldig å få ferdiglaga middag på loftet nede hos søskenbarnet mitt. DET skjer ikkje kvar dag eg får!:mrgreen: Svinekoteletter med digg tilbehør og minipavlova med krem og bær til dessert. Yum!

image

image

Koste oss med litt jenteprat til litt utpå kvelden, før eg og søsta reiste på trening i lag. Skjeldent det klaffar at me kan trene I lag, so det er kjekt når det skjer! ☺ Det var igjen bein på skjemaet, i tillegg til litt skuldrar.
Desse øvelsane utførte me:

Knebøy
Strakmark
Hacklift
Leg curl
Militærpress
Liggende sidehev på skråbenk
Upright row ss. Facepull

image

Det blei ei go økt! Tek fri frå trening idag og går meg ein rusletur med Lilo istaden☺
Er begynt å sjå so smått progressjon etter at eg har blitt flinkare å løfte tyngre på nokre øvelsar, og litt meir fokus på meir mat. Gjere minimalt med kardio, men likevell vil kroppen forandre seg litt. Babysteps,  men ser pittelitt forskjell frå igår og fra bildet  tatt til høgre for 3 veker sidan.

image

Ein anelse litt markert på rygg i går. Har egentleg ikkje fulgt noko strikt kcal matplan som eg har klart å holdt, men har nó satt opp ein plan på 2000 kcal eg skal prøve følge ein stund, Før eg begynner kutte litt. Litt for moro skyld og for å lære meir om korleis kroppen min responderar på forskjelligt ☺

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s