Gårsdagens trening og eksamensforberedelse

Hei!

Etter jobb I går var føtna mine heilt ferdige etter heile dagen med ståing og trakking. Slo ifrå meg gåtur med Lilo og låg heller på sofaen etter middag å slappa av, til beinøkta nerma seg. Halv 9 blei klokka før eg kom meg på trening. Kroppen blir so slapp og seig å dra i gong når det ligg so langt på kveld merkar eg. Rundt 10 var eg endeleg ferdig, og eg gleda meg til å komme heim for smake på dei goe horna som Cathrin hadde bakt og kom opp med rett før trening☺ På tide eg prøver å bake litt eg og.

Økta blei som følger:

Rygghev m. Vekt
Brei knebøy m. Stopp i bunn
Markløft tung
Legextension, failure
Brystpress
Cable flies, failure

image

image

image

Er de intresserte I ei go beinøkt, fant eg denne posten her på Pinterest. Deler de denne tegningen i 2, har de faktisk 2 meget goe beinøkter! ☺
Eg skal sjølv benytte meg av den☺

Over til kostholdsveileder utdanninga. Eg er ferdig med all lesing og besto eksamen av 100 spørsmål. Det som gjenstår no er å levere inn ei eksamens  heime oppgående for å bevise mine ferdigheitar. Denne skal eg jobbe bra med, for å  bestå ved 1 forsøk. Innan november skal eg nok vete ferdig!☺ Håpar folk er klare for litt livsstils endring!;)

I dag skin sola og eg håpar eg får tid til ein kardiorunde med Lilo iløp av kveldinga. Skuldrar og armar står på skjemaet idag. Seinare ikveld skal eg møte ei venninde, so dagen i dag blir også effektiv☺

Håpar torsdagen dikkas har vore bra!☺

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s