Heavy shit

Heisann!

Etter jobb I går var eg kjapp med å dra på meg shorts å t-skjorte å ut i sola på gåtur med Lilo. ENDELEG SOOL!☺
Og det er like fint i dag og☺ Muligens det blir ein liten kanotur før trening seinare ☺

I går hadde eg tung knebøy på skjema. Og eg trur eg gjorde pers I går  med 72,5 kg x2 og 2 sett. Trur ikkje eg har hatt so masse i bøyen før. Har alder egentleg testa PR so mykje heller.. Litt moro er det å kunne trene tungt med få rep og fleire sett☺ Må snart få tak I ein fast spottar på dei tunge dagane;) Dei var seige dei siste løfta igår.

Slik såg økta mi ut:

Planken
Rygghev m. 5 kg
Knebøy tung
Strakmark
Hacklift i smith
Leg curl
Crunch i kabel

image

Fornøyd jente etter økta☺
I helga har eg ikkje vore litt flink med maten. Heile helga har gått i jobbing på både salongen og på campingen til onkel. Nokre dagar går eg i underskudd av det eg burde ha, og nokre dagar er maten feil I forhold til kva han burde vere. Litt snop her og der og litt usunn mat. Det fører til at kroppen ikkje har den rette energien og kunne ha vore betre og sterkare på trening. Men eg har kun meg sjølv og takke til dårleg planlegging 😉 #plantofail

Skjerpings fram til neste beinøkt!

image

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s