BÆRFIN

Heisann!

Ennda ein vakker dag med sol! ☺
I går reiste eg ned på stranda med ein gong etter jobb, synd sola sneik seg bak dei store trærna som er der. Men likevell var det godt å berre nyte lukta av saltvann og blå himmel.

Når eg kom heim frå stranda og hadde ete middag, som blei relativt seint, frista det lite med å ha styrketrening. Eg la merke til masse villbringebær og stikkelsbær på turstien heim frå stranda, og reiste opp dit på kveldinga for å plukke litt istadenfor. Planen er å prøve å lage sylte av det, for det blei jo litt oppi den bollen eg hadde med☺

Med solnedgang på fjella og ikkje lyd av ein einaste bil, var det godt og avslappande og berre gå å vandre litt på stien etter bær. Lilo var óg svært fornøyd so lenge ho fekk smake litt på det eg fann ☺

image

image

Ikveld får eg dra meg på trening igjen skal eg holde tritt med programmet mitt. Lett bøy og markløft står på planen ikveld. Ei kardio økt i sola før middag må eg og prøve å få til I dag.

Til helga har eg fri, og det spørst om eg dreg meg til fjells om finveret held seg. Opp å sjå om det er komme noko blåbær 😉
Er det ein plass eg får ro i sjela  er det på hytta ❤

image

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s