FJELLUFT

Hei folkens!☺

Har vore ei strålande helg med nydeleg vér,grillkos, hyttetur og strandliv! Kunne ikkje bli betre☺

Fredagen grilla me hos mamma og satt ute til langt på kveld. Lørdagen var det overskya, so det blei ein grei gåtur opp på hytta utan at sola varma for mykje. Søndagen var det igjen strålande vér og frukosten blei nytt ute ☺ Det var folk I nesten alle hyttene der oppe,fint å sjå lys der óg til langt på natt☺
På veg opp måtte eg å Lilo ha litt blåbær pause, jøss so masse blåbær ho åt!

image

Vakna tidleg og fekk sjå soloppgangen før eg la meg igjen, fint! ☺

image

image

image

Ei som var klar for kveldsmaten;)

image

Lørdagen før eg reiste på hytta lagde eg syltetøy av bringebæra eg plukka. Den måtte eg sjølvsagt ta med meg opp ☺

image

Herleg å få nokre timar på stranda då eg kom ned igjen, der har eg vore minimalt i sommar, som og vises på den bleike kroppen..☺

image

Fant pakke fra ebay i posten i går, hadde heilt glømt eg hadde bestilt denne kjolen! Trur den var rundt 100-lappen.Er soo gla for at den var fin, alt derifra er ikkje alltid so bra;) men denne var grei! Elskar den opne ryggen bak!☺ Litt gjennomsiktig men det fiksa me☺

Ha ein fin start på veka alle!☺

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s