Etemønster og gårsdagens økt

Hei!☺

Egentleg ikkje so mykje å skrive om gårsdagen,men vil oppdatere med litt bilder og blandt anna treningsøkta eg hadde i går ☺ Den blei ganske bra syntes eg!

image

Med dette innabords var eg klar for trening.  I forrige veke begynte eg so smått med litt innføring i biorytme igjen. Merkar at kroppen min trives veldig godt om eg kutta ut karben fra morningen og heller sparar den til før og etter trening/kvelds. Før trening har eg hatt 250 gr potet og ein god dose protein,og eg merkar at eg held fokuset betre på trening, óg eg held meg lengre mett.

Pluss at eg óg er i himmelen om eg kan ete masse karb til kvelds før eg legg meg;) Det er liksom kosen☺  Og eg søv som ein baby..

Har begynt å kutta pittelitt i kcal  no, for å sjå korleis kroppen vil reagere etter ei stund. Køyrer fortsatt ingen type kardio egentleg. Kun gåturane med Lilo og kanskje litt intervall etter ei økt I ny og ned om eg har tid.

image

Rygg og skulder økta mi såg slik ut:

Oppvarm:
Planken
Mountain Climbers

Ståande roing
Roing med hantel  ss. Lats drag
Smal nedtrekk + drop.
Arnoldpress , strikt
Sidehev ss. Fronthev
Crunch I kabel

Det blir litt mage her og der om eg føler for det ☺

image

I dag er eg klar for ei lett beinøkt med programmet igjen. Trives kjempegodt med treninga for tida, blir liksom ikkje lei!☺

Ha ei fin Lille lørdag!  😁

image

~ M

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s