BØY ER GØY!

Hei folkens !

Yess, I går satt 77,5 i knebøyen! Men akkuratt. Må terpe på teknikken under tunge løft. Men 2 rep og 2 sett gikk vertfall opp, og er veldig fornøygd med det ☺ Men er meeget skeptisk til at 85 kilo egentleg skal opp om 2,5 veker ifølge programmet. Då skal 1RM testast.  Marken skal nå 100kg men den kjenner eg at eg er litt tryggare på då teknikken er betre der ved tunge løft. Flals for meg at 1RM på begge deler skjer den veka eg er heim kommen frå Bulgaria, då har kroppen fått nok av kvile og karb I seg☺ Eg persa i fjor eg kom heim derifra, so håpar det går like bra denne gongen !

Berre 1,5 veke til me pakka bikinien og flyr av gårde! 🙂

image

Etter at eg fekk fibersirupen i hus, har eg laga litt meir proteinbarar. Det blei ein del av lunsjen i dag og ☺ Oppskrift er posta litt lenger bak i bloggen !

image

image

Shape up er eit av mine favoritt blad å lese. I dette var  det masse inspirasjon og oppskrifter  som eg fekk lyst til å prøve. Finaste Maren Erdvik er på forsida, eit flott forbilde innan trening og kosthold! Bloggen hennar bugnar av flott fargerik mat ☺

~M

~ Marlen ~

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s