PIMP YOUR OATMEAL

Hei folkens! Et de havregraut til frukost eller kvelds men synst den er vassen og kjedeleg? Havregraut er eit billeg og veldig bra alternativ til frukost eller kvelds, og som ofte er undervurdert. Med rett topping kan den løftast 10 hakk ☺ Som I går då eg valgte å lage meg havregraut etter trening. Rask måte å få i seg masse karbs før leggetid.  Grøten lagde eg som vanleg på berre vatn,sukrin,kardemomme,salt og kanel for å tilføre smak. Best blir den med litt melk i men det har eg sjeldan i hus. Sidan eg et mine karbohydrat helst på ettermiddag og kveld, måtte eg då i meg litt meir karb. Hadde enkelt og greit på ca 20 (2-3 ss) gr med  Akasie honning på, litt sukrin gold, 1 ss pea øttsmør og litt Havsalt.  Smaken blei heilt suveren! Eg er veldig gla I honning, so dette smakte kjempegodt! 😉 For dei som ikkje er so altfor gla I søtt, er kanskje dette litt voldsomt men☺ Eg er veldig søtmons so dette var midt i blinken for meg 😉

image

Gårsdagens økt blei skuldra og bryst.

Militærpress
Benkpress m. Manual
Flies
Arnoldpress
Upright row
Ss. Facepull
Pushdowns

Ikveld er det treningsfri og kvalitetstid framfor tv’en. Sons of anarchy  ha komme med sesong 7 no! I dag for å vere presis. Har sett alle sammen, so må få med meg denne og!☺

Ha ein fin onsdag!

~ M

~ Marlen ~

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s