Sukkerkick

Hei og go mandag! Det einaste eg har følt eg har gjort i helgi er å lege på sofaen å dytta i meg snoperi.
Æsj, kroppen føles so dåårleg idag og eg angrar vertfall på utskeiings dagen I går.

Sukker kan verkeleg ta over hjernen din, akkuratt som med narkotiske stoffer.
Trur det er fleire som tenkjer at 1 dag i  veka er det lov å unne seg noko godt. Men 1 dag kan fort bli 2. Og når dag 2 er over, ja då kan ein likegodt fortsette dag 3 av helga og, eller? Det er menneskeleg å vere glad I sukker. Men for noken tek det fort overhånd. Eg legg ikkje skjul på at eg blir fort ein av dei syndarane. Difor er det viktig for meg å unngå sukker so masse eg kan. For unner eg meg 1 sjokolade, då er det gjort.kroppen higer etter meir å meir. Det er slik ein ofte øydelegg ein matplan då kcal inntaket blir dobbelt so høgt på slutten av veka. Kun fordi den eine dagen du hadde lov å ete litt snop, ville kroppen  ha meir dei 2 følgande dagane. Derfor er det lurast å unngå sukker fellene kvar dag.
Men herregud, vil eg ha litt is, ja då tek eg litt is. Men eg må tenke meg om 2 gonger å vere viljesterk 24 timane etter for å unngå cravingen 😉

image

Uansett,formen her var betre før sukkeret tok meg.;)

image

image

Eg har fått vertfall 2 knallbra økter denne helga. Beinøkta var Dritbra på lørdag! Herregud so ferdig eg var I føtna etterpå. Kjenner det godt ennda☺ Lørdagen blei avslutta me lasagne og Ben & Jerry’s ☺ Favoritt isen min. Som også blei kjøpt i  går. I tillegg til litt snop. Eg er heilt utruleg. Men åt ikkje opp heile, til mitt forsvar;)

image

Denne veka skal eg få inn gåturane mine igjen å vere so flink eg kan med maten. Lørdag reise eg og søsta til Bulgaria! Der det igjen blir sikkert nok av skitmat. Skal prøve vere flink der og! ☺ Var vel egentleg denne sydn veka eg skulle vere flink å trene til. Den gang ei, sommarkroppen har uansett ikkje dukka opp I sommar!

Ska bli godt å endeleg få ein tur til sol og varme! Me gler oss!☺

image

~ Marlen ~

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s