Enkle er ofte det beste

Hei!

Litt sein blogging i kveld. Burde egentleg vore i seng sidan eg skal opp tidleg på jobb i morgo. Har sete og lært meg litt meir om den nye dataen eg har fått. Det er chrome versjon, noko anleis enn vanleg. Skulle nok ha lese litt meir om denne typen før eg kjøpte. Verkar som alt på dataen går via nett, chrome. Men det er greit. So lenge eg har nett der eg skal bruke han. 🙂

Fin er han vertfall!

Snapchat-5028583710447315353

Snapchat-8098804669389334270

Kom litt seint heim frå trening, og blei difor ein kjapp enkel kveldsmat. Skal eg vere ærleg har det blitt knekkebrød nokre kveldar på rad no, då eg ikkje orkar lage varme måltider.. Må ta meg i nakken snart 🙂 Knekkebrød er ikkje den beste tingen  å livnære seg på etter trening ! 🙂

Snapchat-1201757102643875820

Etter jobb i morgo skal eg rett til bestemor på middag. Er so godt å få heimelaga mat, og vertfall hos ho! 🙂

Håpar alle får ein fin lørdag i morgo!

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s