Detox beinøkt

Gokveld! 

Kyllingen og speltlompene er nedi magen kommen etter ei veldig bra økt på gymmet. Herregud so sveitten rann i dag, grunna ein  tur på byen lørdag og litt for masse alkohol i kroppen 🙂 Kroppen blei vertfall kvitt masse gift i dag. Godt er det 🙂

I går blei jo ingen trening da eg fortsatt ver veldig trøtt og slapp etter helga. Søsta møtte meg ute i tunet då eg kom heim i går å foreslo å lage pizza til middag. Eg var ikkje vanskeleg å be då nei! Herregud so god den blei..

Snapchat-5405084184783908283

Dagen detox økt på bein såg slik ut!

Knebøy , gradvis økning

Beinpress

Step up på benk

Utfall bakover

Strakmark

rygghev

leg extension

legcurl

Alle desse øvelsane går ofte igjen no på beindagane mine. Eg føl egentleg ikkje noko fast program, men likar godt å planlegge i forkant kva eg skal trene. I hvertfall sjå føre meg kva øvelsar 🙂

Eg var vertfall heilt tom etter trening i dag. Og eg gjekk bokstaveleg talt rart ut døra når eg var ferdig. Betyr at økti var godkjent vertfall. 😉

Håpar alle har ein fin start på veka  ! 🙂

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s