Banana coconut snack balls

Heisann !

Etter ein liten gåtur i frisk vinterluft ville eg eksperminetere litt på kjøkenet igjen. Proteinkuler er noko me alle likar, og denne  er med banan og kokos smak. Fin liten snack eller mellomåltid ein kan nyte igjennom dagen som er litt næring i også 🙂

 

Banan coconut balls ❤

1 scoop bananprotein fra proteinfabrikken

1 ss kokosmel

4 dråpar vanilje essens

2 ss havregryn

1,5 ss sukrin /sukringold

3,5 ss vann

Bland og form til kuler. Rull dei i litt kokos og  lat stå i kjøleskapet i ca 10 min slik at dei får bli litt hardare 🙂

2015-12-03-20.36.59.jpg.jpeg20151203_203346.jpg

20151203_203359.jpg

 

Middagen i dag blei nokså enkel. Dette er min type fast food når eg er svolten og ikkje orkar lage dei store greiene. Heldigvis hadde eg ferdigsteikt kylling i kjøleskåpet. Plan to fail, er det vell dei seier! 😉

 

img_20151203_174321.jpg

 

Tenkte eg skulle snart eksperimentere med litt julesnop, men ein litt sunnare versjon, eg må berre finne litt meir inspo osv før eg prøver meg 🙂 Skal sjølvsagt lage litt av the real deal og!  Men er fint å ha alternativ 🙂

Forslag til julesnop eg burde prøve å sunnifisere? 🙂 Skrik ut so skal eg teste! 🙂

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s