DESEMBER MÅL

Heisann !

Lita stund sia sist, men her kjem gårsdagens legday, med ein ny øvelse som eg trur kjem til å bli ein litn favoritt ☺

Rygghev 2×10
Sumomark 5 x 8- 6 -5- 4 -4
Knebøy til boks  4x 8
Bakover utfall fra step 4x 8-10 (ny øvelse)
Strakmark med manualer 4x 10
Leg extension + dropsett 4x 12-15
Decline Situps med 5 kg vekt 4x 10-12

image

Desember målet mitt;
Eg har jo satt mål om å sette pers I markløften før jul,  og det skal eg også prøve på. Denne veka har eg trent det 3 gonger I veka, med forskjellige reps og tyngd, samt teknikk trening. Neste veke blir det same men veka etter blir det roleg til dagen eg skal teste ut maksløftet her. Hadde  jo satt som mål å vertfall klare 110, 115 om det ligg til rette for det. Eg er veldig spent på om det går, time will show ☺

Ellers er det litt julekaos oppe I hove mitt no. Det er so masse som skjer no mot jul, kvar einaste helg er det fleire ting.
I morgo skal eg prøve bli ferdige med resten av julegavene. Då er det værste unnda  gjort.☺

Skal og på julemiddag med jobben imorgo, det gler eg meg til! Blir isåfall første gong eg smakar julematen I år ☺

image

Gårsdagens middag blei so enkelt som proteinpannekaker.  Oppskrifta finn du på instagrammen min  @marlen_naess ☺

Ikveld skal eg kle på meg ullklea å reise ned å trene I strongman hula her inne, ein må vertfall grave litt etter motivasjon når ein skal trene der nede åleine om vinteren☺ Bryst , skuldrar og mage skal få kjørt seg ikveld.

Ha ein fin torsdag folkens !


~ Marlen ~

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s