Med blanke ark

Hei og GODT NYTT ÅR til heile gjengen som er innom! 🙂

Håpar alle koste seg og dans og sang seg inn i 2016! Eg og mine hadde ei knakande bra feiring som varte langt inni i nattestimane. Det var hardt, men det er nettopp ei slik feiring eit nytt år trengst! Feire alt det gamle, og det nye og spennande som skal skje i 2016  🙂

 

Reknar med noken har nyttårsforsett. Eg har ingen spesielle, men eg skal lære meg å NYTE livet meir i 2016. Gjere meir av det eg har lyst til!

Kvifor utsette det?

 

2016-01-01 17

Snapchat-4207025867851655590

Har kjempelite bilder frå nyttåra afta, men det er kun eit bevis på at alle hadde det kjekt 🙂

 

Kjennern på skrotten at no er eg glar for å starte kvardagen att. Begynte dagen i dag med legday, og herregud ke tragisk tongt det er.. Kroppen er ikkje klar for tunge og intensive økter ennda kjenner eg. Men med sunn mat og faste tider til mat, so kjem denne søppelsekken av ein kropp seg snart.

I romjula fekk eg meg og  ein tur på ski. Var godt med litt vind i fjeset!

 

Snapchat-6165104620181899252

Håpa på litt meir snø og litt sol so blir det superfint i trekket framover !

Snapchat-4236125174922275046

 

 

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s