Protein rundstykker

Heisann!

 

Har baka litt igjen, då eg har litt dilla på bakst fortida. Som regel held eg meg vekke frå brød osv. sidan kroppen min har det best utan, meen den siste tida har det vore veldig godt med grove rundstykker eller dansk rugbrød 🙂  Desse rundstykka er perfekte om du craver litt etter brød mat og noko å ha pålegg på!  Eg har teke litt inspo frå ei anna oppskrift, men ennda opp med å følge mi eigi då eg ikkje hugsa den andre 😉

Her er vertfall det eg brukte for å få desse proteinrike og karbohydratlåge rundstykkene.

Snapchat-2490641942586254860

Snapchat-4093482076878896135

 

Proteinrundstykker/scones

  • 80 gr havregryn
  • 60 gr havremel
  • 2 egg
  • ca 350 gr mager cottage cheese ( vanleg fungerar og!  )
  • 1/2 ts bakepulver
  • litt salt
  • litt vann ( prøv deg fram, deigen skal vere litt fast og gå an å forme rundstykker med ei skei som du legg oppå bakepapiret med )

Bland alt godt ilag. Eg brukte skei til å forme bollane med slik at det ikkje blei so klissete. Om du har vann på hendene kan du forme dei rundare og finare enn det eg gjorde 🙂 Steik dei i ca 15 min på 200 gr eller til dei er gylne. Eg fekk ca 10 stykker til saman.

 

I dag har eg hatt styrke fri. Tok meg heller ein intensiv spinning runde på sykkelen her heime til ein forandring 🙂 30 min var nok for meg i dag!

 

2016-01-06 22.12.11.png

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s