Rygg og magetrening

Heisann!

 

Æsj, vakna opp med litt groggy form i dag og sår hals, satsar på at det ikkje blir verre. Eg hadde jo planar om å ta turn opp i fjella denne helga sia eg har lang fri 🙂 Føler meg litt bedre no, so om formen er den samma i morgo og sola skin, pakkar eg sekken og reise til fjells for å få med meg solnedgangen 🙂

Eg fekk ny skibukse i dag i posten, av merket Daniel Franck, ho va dødsgo på! Den skal testas i morgo i tilfelle 🙂 Eg leitar litt febrisk etter topptur ski på nett no, for å finne dei beste skia for meg. Er jo ganske nybegynnar akkuratt på topptur området, so eg treng ikkje dei mest tekniske skia og breie pudderplankar 😉 Men gud som eg gler meg til eg har dei i boks og kan gå opp på eit fjell, og skreia i hærleg føre ned igjen!

Over til dagens økt på rygg og mage. Etter ein litn halvtime med Lilo ute var det godt å komme inn på eit heitt treninssenter!

Slik blei økta :

Planken

pullups med strikk 3×4

sittande roing 4x 8 + dropsett

enarmsroing 4×8-10

Nedtrekk 4×8 ss. latsdrag 4×10

Mage sirkel, kun pause mellom sett, 4 sett :

situps i decline med 5 kg vekt 

Crunch i kabel

Mountain climbers

 

2016-01-07 22.30.43.jpg

 

Ha ein fin torsdagskveld alle  🙂

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s