Bucketlist inspo og progresjon

God søndag! 🙂

Starta dagen med ein stor god kopp te og frukost i sofaen. Var litt nysnø på markene i dag, passar bra sia eg får nye ski til veka! 🙂 Gledar meg so til å teste ut utstyret, og då  passar det bra at det kjem litt puddersnø  til oss! 😉

 

Snapchat-4652918029468136911

 

2016-01-10 11.17.20

Goals 2016, dette skal bli eit bra år!!

Har du laga deg bucketlist over ting som du kanskje ikkje fekk gjort i fjor men som du vil gjere i år ? 🙂 Eg har laga mi eiga, kanskje eg deler 😉

Litt inspo!

Elskar å  lese bucketlister !

 

 

bucket list for bff | best friend bucket list ideas tumblr:
Greece is a beautiful place! It on my list of places to travel right up there with France and Norway!:

 

a bucket list for girls : Photo:
bucket list for girls:

 

Go to a Festival ✔️ 26 August 2015- Wellington Lux Festival of Lights:
Har du nokre ting du gjerne vil gjere i år ? Del dei gjerne! 🙂
Bilder er noko eg brukar flittig til å sjå progressjon. Om der er meg sjølv eller kundar. Ein viktig indikator på at ting har forandra seg, til noko bedre eller andre vegen.
Under her har eg samenligna eit bilde tatt i forrige veke med bilde til høgre for litt over 1 år sidan.  Eg sjølv, kan sjå litt forskjell, på underkropp, der eg har hatt fokus no det siste året. Her ville eg bli sterkare, samtidig meir muskelmasse.Og det ser ut som eg har klart å bygge litt meir kvalitetsmasse, finaly 🙂 Musklar tek tid ! Men eg stressar heller ikkje med det 🙂 Resultat kan sjølvsagt bli enndå bedre med ordentlig diett og treningsplan, men eg velger å lytte til kroppen akkuratt no 🙂
Både kropp og sinn er meir lykkeleg og mindre stressfull enn bildet til høgre. Matvaner har blitt forbedra, og eg et meir og har meir fokus på balanse enn å vere strikt heile tida. På trening har eg og meir fokus på kvalitetsøkter og trenar litt tyngre og avsluttar gjerne med høgrep for å tyne ut muskelen heilt. Det er so viktig å gjere seg erfaringar og kjenne sin eigen kropp, endeleg føler eg at eg begynner finne denne greia ut, for det er ikkje alltid enkelt 🙂

 

pic20160109235305

 

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Cathrin seier:

    Ser at du ser lykkelegare ut på bilde i dag og. Det er so bra! ❤ Viktig å lytte. Det er så inspirerande å sette seg nye mål og vite kva ein lengtar etter og vil oppleve. Gler meg til nye minner ilag! 😀 ❤

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s