Sore

Heisann!

I gårsdagens innlegg posta eg beinøkta på 500 reps, som eg hadde som ein utfordring til meg sjølv. Halveges angra eg litt,men når eg først hadde skreve det her skulle eg jammen klare å fullføra😊 og det gikk fint, men Økta tok litt tid😉 Kjenner det mektigt i dag, beina er øydlagte,vannets og blå. Men for ein god følelse det var når eg var ferdig😊

Reiste heim og lagde meg ein stor tallerken med mat. Ei som va litt sjalu her😊

  
I dag frista det eigentleg litt å ta treningsfri , men tvilar eg klara å holda meg i ro😉

 Det er forresten pannekakedag i dag! Har de laga pannekaker idag? 😊

Følg med seinare, blir pannekaker til kvelds her!😉

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s