supersett mania 

Har forhondsblogga litt idag , so denne posten kjem ut mens eg er på trening 😊

På dagens økt har eg eigentleg litt av alt for å få trent igjennom heile overkroppen bortsett fra rygg. Den har eg eigen dag på. Eg fokuserar litt meir på super sett for å få meir ut av Økta og for å få ho meir intensiv. Supersett betyr at eg utfører 2 øvelser etter kvarandre utan pause. Kun pause litt når eg startar på nytt sett med dei to øvelsane. Det får kondisen igang og 😊
 Slik blir økti i i dag ❤️

Pushups ss.(supersett) situps med twist 

Skråbenk ss. Tricep Pushdowns 

Sittende cable Flies ss. Bicepscurl

Arnoldpress ss. Dips på benk

Fronthev ss. Uprught row

Facepulls ss. Planken 

Foroverlent sidehev 
2016-01-25 22.24.48

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s