Plyos og postworkout

God morgon alle !

 

i går kveld  møtte eg den yngste av søtrene mine for ei lett styrkeøkt på mage og tricep etterfulgt av litt kondis trening i form av plyos fokus på puls og styrke.

Dette var øvelsane me satte opp :

10 min sykkel

Planken

abwheel

Franskpress

Pushdowns ss. cable crunch

leg raises

Flapper jacks

 

Kardio :

4 runder av :

squat jumps  med stepboks i mellom føtna

Squats jumps med twist ( hopper fra side til side i knebøy stilling)

hoppende utfall

squat walk

 

15 runder sprint fra side til side av rommet.

Desse øvelsane vart mykje meir utfordrande enn det eg trudde. Eg hadde ikkje sjangs til å ta alle utan pause. Etter første øvelse brann beina mine og stivna til skikkeleg. Det er skjeldan eg gjere slik eskplosiv og intensiv kardio trening, pulsen steig i taket med ein gong. Ikkje tvil om at dette skal eg gjere oftare!  Me brukte rundt 20 min på alle  plyos øvelsane. Mykje betre for kroppen enn å gå på ei mølle i 20 min. Her trenar du beinmusklane litt og 🙂

 

Fil_000 (1)

Fil_000 (2).jpeg

 

Etter trening lagde eg meg speltlompe toast. Dette er so sjukt godt! Her med hamburgerrygg, lettost og spinat i. Eg har også fersk koriander i den eine.

Bretter de sammen og steiker dei på panna på kvar side.

Fil_000

 

I dag står bein på planen. Eg har allerede planlagt korleis økta skal sjå ut.  Den skal bli hard og litt intensiv , men med Ben & Jerrys i  tankane seinare ikveld skal denne økta gjere seg  100 % fortjent til det 😉 Gledar meg!

Starta dagen i dag med ei god skål havregrynsgraut med 1 smørklatt i, for litt meir karb i kroppen igjennom dagen fram til beinøkta.

 

Blir muligens litt baking i dag og sia eg har so god tid til alt 🙂

 

Fil_000 (7).jpeg

 

Ha ein finfin lørdag!

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s