KAMPANJE PÅ KOSTHOLDSPLAN MED BONUS PÅ KJØPET! 

Heisann! 

Påska er forbi og det nermar seg fort mot vår og sommar, og i den forbindelse er det mange av oss som plutseleg må ta eit skippertak mot den perfekte bikinikropp. 

Kanskje blei det nok påskesnop i påsken og du tenke at nok er nok, no er det all in! 
Ein livsendring er det beste, å gå for heilårskroppen ikkje berre sommerkroppen. Å Komme til det punktet at du er fornøygd med kropp og sinn utan å tenkje å stresse over kroppspress heile tida er noko av det viktigaste for meg. Lære og elske kroppen sin og vere stolt av den. Bygge den opp slik du vil ha den. Med små justeringer i kostholdet og treninga er dette enkelt! 

Ver betre enn den du var i går! 
Eg vil gjerne hjelpe deg med dette.

  
Eg vil derfor gi litt tilbud på planane mine no, og denne gong er det med ei Booty builder økt på kjøpet   som du inkluderer i ditt vanlige treningsregime, som du kan utføre 2-3 gonger i veka. Her har eg satt i samen mine favoritt øvelsar som har fungert meget bra for meg.

Men hugs alltid at kostholdet ditt MÅ vere på plass om du skal sjå framgang for treninga og at musklane skal kunne vokse. 😊

Matplan: 450,- inkl. Booty workout 

Ved bestilling av matplan utarbeider me ein plan som passar for deg og som skal vere enkel for deg å holde. Eg fokuserar på normal, sunn og rein mat. Og ikkje minst nok mat! 😊 

Matplan med 6 ukers oppfølging + Booty workout : 1200,-
Med oppfølging justerer eg planen din veke etter veke slik at du lettare går ned i vekt og kjem nermare ditt mål. Du skal veie og måle deg for kvar veke for å sikre at det er framgang. Du kan du også stille spørsmål undervegs angående planen og endringar i den. Ved siste veke gir eg deg i tilleg ein oppdatert plan som du kan fortsette å følge vidare mot målet ditt. 😊 
For bestilling kontakt meg på bloggsida på Facebook eller send meg e post til marle_91@live.no

  
NB! Tilbudet varar til 1 mai! 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s