Ta feittforbrenninga til nye høgdar!

Hei og god søndag alle! 🙂

Feittforbrenninga kan økast ved nokre enkle triks. Men første prioritet er at du har eit sunt og bra kosthold og er aktiv 🙂

Her er nokre goe tips :

 

  1. Drikk nok væske! Vatn er litt undervurdert i samensetning med feittforbrenning og feittreduksjon. Mange lurer litt på kvifor vatnet er so viktig. Vatnet er det som skyller og rensar kroppen din for avfallsstoffer. Kroppen treng vann til å fungere, i tillegg  hjelp vatn til å  holde deg litt mett lengre om du er på diett. Under trening er væske viktig, da det kan også fremme prestasjonen din, i tillegg at kroppen mistar væske under sveitte og kroppen treng då påfyll for å fungere optimalt.  Eit godt tips er 2 liter om dagen! 🙂
  2.  Innfør dropp sett,super sett eller forced reps i treninga di. Her brukar kroppen din ekstra energi og forbrenner meir kaloriar.
  3.  Utvid kardio metodane dine. Går du alltid på mølla ? Vri ting om litt og bruk litt ellipse og sykkel i tilleg. Kroppen treng variasjon for å bli bedre. i tillegg blir det ikkje fort so kjedeleg når du varierar 🙂 Har du dårleg tid og 45 min kardio høyres forferdeleg ut for deg ? Test ut intervalltrening. Ferdig på 20 min! Les  meir om det her:  http://fitnessbloggen.no/silje-mariela-topp-3-intervall/
  4. Et meir av grove kornprodukt! Kutt ut meir og meir av  produkt med kveitemjøl og sukkert i og kjøp inn grove produkt som fullkornspasta, havregryn, grovbrød,speltlomper,fullkornsknekkebrød. Gi slipp på dei lyse brødskivene og den kvite pastaen!  Ha som mål å ete mindre sukker og kvite bakevarer 🙂  Kroppen vil takke deg.
  5. Øk protein inntaket ditt! Proteiner held deg mett lengre og  produkter med masse protein i seg har ofte lite feitt. Proteiner bygger også opp musklane dine. Varer med høg proteineinverdi i : kyllingfilet, karbonadedeig, svin,magre meieriprodukt, fisk,egg.

 

 illustration of products useful for the human body

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s