Bein og Booty økt

Heihei!
I går hadde eg ei skikkeleg bra beinøkt. Eg hadde litt forskjellige øvelsar som eg ikkje har hatt på ei stund, og ennda opp med skikkeleg kontakt og ei go intensiv økt. Plutseleg var klokka hall 10 å då måtte eg nesten pakke isamen og reise heim. 
Prøv denne du og! 😊
Oppvarming: Streching, Hipthrust med miniband,sittende hip abdupter med miniband. 
1. Legextension 3×10 

2. Sumomark 2×8  – 3x 3-4reps.

3. Liggende beinpres i Smith 4×10

4. Utfall i Smith 4×8

5. Good mornings 3×10

6. Leg curl i slynge 4x Max
Grunnen til at eg tek beinpress liggende i Smith maskin er at i vanleg beinpress maskin som du sitte ganske vanleg i, får eg utruleg ilt i korsryggen. Eg har prøvd ulike beinstillingar i ho men den er alt for vond. 

Liggende beinpress er for meg supert, og gir sjukt god kontakt i føtna😊 Prøv dette om du også får ilt i korsryggen av vanleg beinpressmaskin. 
  
   
 
Etterpå belønte eg meg sjølv med eit lass proteinpannekaker,peanøttsmør,nugatti zero og cola zero 😊 Perfekt etter ei tung beinøkt ! 😀

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s