Ei av mine favoritt økter!

 

Onsdag, som eigentleg er ein av mine fridagar, blir treningsdag i dag sidan dagen i går gjekk med til andre kjekke ting 🙂  Det er på tide med rygg igjen, som er desidert ei av mine favoritt økter. Rygg er ein av dei delane av kroppen ein kan kjøyre utallige øvelsar på og som er morsome. Eg er veldig gla i å switche om på desse øktene, prøve nye øvelsar osv.

Som motivasjon i dag fant eg eit gammalt bilde av før konkurransane mine. Formen eg hadde her likte eg veldig godt. Men desverre blei ei litt mindre etterkvart som det nerma seg konkurranse 🙂 Tippar dette her er ca 4 mnd før.

Fil_000 (12).jpeg

 

Det blir litt innslag av bryst og, då eg nesten alder trenar dette lenger. Økta i dag blir noke lunde sånn :

 

Rygghev på stor bosuball max  x 3

20 pushups

Skråbenk 4x 10

Nedtrekk  brei 4x 10-8-6-6

Oneside row med stang 4×8 + dropsett på siste( 15-20 rep)  ss. nedtrekk smalt grep.

Hantel roing 4x 10 ss. Dips på benk 4x max

Scottcurl smalt grep 4 x 10

 

Satsar på at denne økta skal bli bra! 😉

Ha ein fin onsdag alle! 🙂

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s