Skulderhelse,sukkerfri og Burger cheatmeal !

Heisann!

Etter jobb i går hadde eg ei go skulderøkt før eg hadde planar med 2 venninder utpå kvelden.

Skuldrane og nakken virkar mykje bedre og eg kan trene med dei vektene eg gjorde før, og med meir belastning også faktisk 🙂 Det er ein kjempe positivt for meg pga. eg har slitt ein del med vond nakke når eg belastar skuldrane. Eg har derfor unngått press øvelsar som forårsakar dette. I forhold til jobben min og er det viktig at nakke og skuldrar er i orden.

Eg har fokusert på å bli sterkere i øvre rygg og bak på skuldrane, og eg trur det har hjulpe  meg ein del. I tillegg til å holde god posisjon i alle rygg og skulder øvelsar og pirke litt på øvelsane.

Fil_000 (7)

 

Både Lilo og eg var gla for å ut å nyte sola litt før eg reiste. Nydeleg ver i dag også so i dag skal eg absolutt nyte det!  Blir ein gåtur i skog og mark trur eg 🙂

 

Fil_000 (13)

 

Fil_001 (2)

 

Kino og Vågal Burger and gin med girlsa! Eg har ikkje vore her før men omg, dette blir ikkje siste gong! Maten var knall god! Søtpotet fries`a smakte himmelsk! 🙂  Tommel opp!

 

Fil_002

Dette blei cheatmealet mitt denne veka. Eg har unngått sukker og usunn mat i 2 veker no. Eg har planar om å holde meg sukker fri neste veke og, so får me sjå om eg skeiar ordentlig ut neste helg 😉

Grunnen til at eg gjer dette er kun fordi at i påska fekk eg nok av alt sukker og kvitt mjøl holdig mat. Det er jo ei tid ein skal kose seg osv. og det gjorde eg, med GOD samvitigheit! 🙂  Men eg vil føle meg bra, og ha ein frisk og sunn kropp, derfor har eg eit lite hjørna no som eg føler at eg berre vil unngå å ete snop osv. 🙂 For eg ER ein stor godtegris.

Eg føler meg mykje bedre, og kroppen føles bra, slik den gjorde før påsken 🙂

 

Eg utrfordrar andre til  prøve vere nokre veker sukkerfri, og kun holde seg til næringsrik og god mat. Eg lovar deg at du vil føle deg bedre, og kroppen vil takke deg og du ser fort resultat! 😉

 

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s