Hårolje anbefaling!

Heihei!

Vil dele eit lite hårtips til dikka i dag. Eg er veldig fan av hårolje, spesielt dei som ikkje tyngar eller gir feitt hår. Mange av oljane i dag har ein anti feitande formel i seg. Men alt med måte sjølvsagt 😉 Hårolje treng ein ikkje bruke so mykje av som andre produkt. Litt i handa er nok 🙂

 

Eg har prøvd fleire oljar for håret mitt, men denne slår alle. Eg har alder kjent at håret har blitt so mjukt før. Det er heller ikkje ofta eg kjem med hårprodukt anbefalingar, men denne må eg berre få dele 😉

SEBASTIAN sin splitter nye Dark Oil er min favoritt.

Den tilfører fylde, glattar ut håret, glans og silkeblautt resultat. Oljen forsvinner inn i håret og etterlatar seg lukta av sedeltre,sadeltre og argan olje. Fantastisk god lukt synest eg!

I tillegg har denne UV beskyttelse!

 

Sebastian Professional Dark Oil 95ml

Sebastian Dark Oil mixology

 

Me har nettopp teke han inn i salongen 🙂  I tillegg når du kjøper denne får du  40% rabatt på eit anna valgfritt SEBASTIAN produkt, som er ein superbra deal 🙂

 

Det var dagens hårtips! 🙂

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s