Torsdags burger og Fitnessguru!

Helå !

 

Jeei, pakke i posten frå Fitnessguru i dag. Proteinet eg brukar til proteinpannekaker var tomt, og dette er det beste proteinet å bruka i nettopp dette. I same slengen tok eg med mandelsmør som de har på tilbud på no. Det er so sjukt godt! 🙂

Det er av smaken vanilla white choclate, for dei som lurer. Du fin det på fitnessguru.no

Tightsen er frå Sportamore og er heilsvart.

 

Fil_000 (16)

Det blei burgar til middag i dag. I går kom eg plutseleg på at eg har ei veka fri, so eg håpar på at soli stikk fram slik at eg kan få nokre turar i fjellet på ski 🙂

Denne burgaren er laga på karbonadedeig og krydder,og brøda er laga av kun havregryn, 1 eggekvite, bakepulver og litt salt blandet med litt vann. Steikes i ovnen på 225 gr i ca 15 min til dei blir litt gylne 🙂

Sunn og næringsrik tvers igjennom!

Fil_002 (2)

 

Fil_001 (3)

 

Seinare ikveld blir det ei økt på bein igjen. Økta er nedskreven og eg gledar meg. Deler treninga til dykk imorgo! 🙂

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s