Mandags trimmen og guilt free treat!

Heisann!

Eg har ei veke ferie no, og starta dagen bra med ei beinøkt midt på dagen og totalt avslappning ellers. Eg kjedar meg allerede og kjenner eg like godt kunne ha jobba 😛 I tillegg var det dårleg ver i dag og. I morgo er det meldt betre og då blir det forhåpentlegvis ein tur på fjellet å nyte soli! 🙂

 

Beindagen i dag gjekk ganske bra. Treig start med kom seg betrakteleg 🙂

Starta med sykling og litt stretching, deretter :

Knebøy

Sumo bøy i smith maskin

Lange utfall 90 grader  i smithmaskin

Sittende knebøy  i smith for rumpe

Lårcurl i slynge

strake mark

leg extension, dropsett

tåhev

 

Etter treninga blei det påfyll med litt mat.

 

Fil_000 (13)

 

No går eg inn i veke 4 som sukkerfri, kvifor veit eg ikkje heilt. Men når eg først har fått det føre meg vil eg no prøve litt til 😉 Kroppen trengde ein god pause frå alt sukker og snop.

Planlegger ein liten cheat day til helga, og deretter kanskje eit par nye veker utan snop 🙂

Eg er ein skikkeleg godtesnok, so eg er overraska at det har gått so bra ennda 🙂 Rart å tenke på at eg gikk 1 år utan noko slags sukker greier då eg var på diett og før eg hadde innført cheatdays på lørdagane 🙂 So eg kan om eg vil, og ikkje minst må, haha! 😉

Men i gårkveld, såg eg boksen min med nugatti og då måtte eg berre unne meg ei speltlompe med peanøttsmør og litt nugatti zero på. Og det telle jo ikkje for alt er jo utan sukker! 😉 Men smakar jo som den kcaloribomba 😀

Btw, etter trening er det jo perfekt med eit par sånne lomper med eit litt tynnare lag nugatti og peanøttsmør! 😉

Fil_001 (5)

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s