Strive for progress not for perfection

Hei og go fredag! 😊 
Kom nettopp heim frå tannlegetimen min, heldigvis var tannlegen kjekk å grei med meg so det gjekk fort og eg slapp kvi meg. Men ennda opp med at eg sikkert snart må trekke den tanna eg har slitt med,og muligens sette i ny.. DET blir ikkje fult so moro… Men må jo ha tann!!
Har laga meg ein liten lunsj av skyr og frukt før eg skal ha ei økt på gymmet og deretter tacokveld me girlsa. Altså ein perfekt fredag! 😊

Eg er skikkeleg stiv etter beintreninga i går. Pleie ikkje vere so stiv so trur det er fordi eg ikkje har tatt magnesium etter trening denne veka. For Økta var sånn ca slik som ho pleier, men kanskje litt tyngre motstand i utfall. Er grisestiv Vertfall.


Liten selfie i prøverommet måtte  til i dag😉 Kan sjå ørliten framgang på beina. Herregud so eg slit med dei altså! Om noken har tips til beinvolum tek eg hjertele imot! 😊

Men eg jobbar med saken for å finne metoden som tar skikkeleg på låra mine.  Dei e definitivt mitt svakaste punkt, og eg jobbar alltid for å bli bedre enn det eg har vore på dette området her.

Du er din eigen konkurrent!  

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s