Protein is med sjokoladesmak! 

God fredag alle!
Idag har eg fri og sola skin som berre det! So i dag blir det tanning og fjelltur på skjema 😉 

I går fekk eg tatt middagen ute før soli reiste. Med den finaste utsikten😉


I går trente eg rygg, det blei ei OK økt. Nokre gonger kan eg trene mange øvelsar med masse reps men fortsatt ikkje få heilt kontakt med musklane og derav føler eg meg ikkje so fort sliten heller. I går var ein slik dag. Merkeleg. Men kjenner det godt i dag at eg trente rygg i går 😊 Etter trening lagde eg havregrynspizza til kvelds. Denne lukta akkuratt som grandis når den kom ut av ovnen, no kidding! 

I dag starta eg dagen med å støvsuge leiligheta før eg skal ut i soli. Til frukost lagde eg meg ein liten porsjon banan og sjokolade protein is og 3 egg ved sidan av. Isen er kjempe enkel å lage men det er ein fordel at du brukar foodprosessor istaden for smoothie maskin. 

Til ein liten porsjon t

reng du:

1 frossen banan i bitar

1 ss sjokoladeprotein

1 ss sukrinmelis (kan kuttast ut)

2 ss varmt vann

1 Ts kakaopulver

Kjør i foodprosessor og nyt umiddelbart eller oppbevar i drysse til du vil ete den!

Ha ein fin fredag alle  😊

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s