WORKOUT OF THE DAY

Good morgon alle! 😊
Er det noko eg synst er kjempe kjekt so er det å planlegge treningsøkta på forhond. Eg føl alder fast treningsplan lenger , tar det litt på feelinga og det eg har lyst til og føler kroppen treng. Gleden av treninga blir so mykje høgre! 😊 og det viktigaste er tross alt å ha det kjekt på trening og føle meistring! I dag føler eg for å ta ei fullkropps økt. Det blir litt av alt😊 I går hadde eg totalt restitusjons dag so eg er opplada. 😉

Oppv.

Planken x 2 sett

Rygghev 12 x 2 sett

WOD

Sumo mark 6×6

Landmine skulder press 8×4 sett

Nedtrekk  10×4 sett

500 m run

50 Kettlebell overhead press 

50 Kettlebellswings 

50 pushups

Håpa på ein réal svettefest! 😊

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s