Dagens langtur og pizzabunn uten egg og mjøl!

Heihei alle!

Har vore litt blåmandag på meg idag, men bestemte meg for at dagen idag, denn skulle bli bra! Eg bestemte meg for ein fjelltur igjen og denne gongen gjekk eg frå døra her heime. Me har hytte over fjellet her og det går ein traktorveg og sti heilt opp. Første gong eg går han, det var lengre enn eg trudde so det blei ein skikkeleg bra treningstur. Turen var på 8km heilt opp til hytta, 750 moh.


Var nett inne i hytta og gjorde litt klart til imorgo så me skal oppigjen å sove der. Men då går me den vanlege vegen me er vande med som ein går på rundt 25 min. 
Når eg kom ned igjen måtte eg ha litt mat slik at eg hadde nok energi til ei lita styrkeøkt seinare på kvelden. Før trening lagde eg denne pizzaen utan egg og mjøl. Eg hadde laga med egg om eg hadde men var tom.

Botnen lagde eg av :

– 50 GR havregryn 

– 1 ss mager kesam

– havsalt

– 1/2 ta bakepulver

– litt pizzakrydder

-litt vann

Smurte det til ein runding på eit bakeark og steikte den til den er litt gylden på 220 GR med varmluft. Tek den ut og har på ketchup Som saus og steikt karbonadedeig ,løk og ost. Steiker den i nye ca 10 min på 220 GR.
Oppå har eg pesto og dressing som er av magerkesam og forskjellige krydder😊

Deretter blei det ei variabel økt på overkropp, med blandt Anna ny pers i armhevingar, 21 stk på første sett 😊 Alltid kjekt med PR uansett kva det er 😊

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s