Energirik Kyllingburger og fjelltur

Heisann!

Eigentleg burde eg ha grilla middagen ute i går då det var ganske bra ver 😊 Men det blei det ikkje tid til. Eg ville rekke ein fjelltur med mamma seinare på kvelden istaden for å vere inne å trene. I tillegg måtte eg jo teste ut dei nye fjellskoa mine, som eg forsovidt er fornøygd med 😊
Til kyllingburgaren eg lagde til middag i går hadde eg heimelaga brød som eg lagde enkelt av havregryn,litt havremel,bakepulver,egg og ørlite vann. Steikte det på 225 GR på varmluft til dei var gylne 😊

Kyllingen delte eg i to og steike med krydder og olje. Toppa den med lettost og pesto dressing. 

 

Turen i går gjekk opp til Klibberseggi som ligg ovanfor hytta vår. Snedden tur som kan gjerast litt lengre om du går rundt og ned til Dale igjen.

Deretter blei me liggande på sofaen slik 😊
I kveld blir det ei kjapp beinøkt, sjølv om eg fortsatt er stiv og støl ette sist økt 😊 

Ha ein fin fredag alle! 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s