Hærleg dag i fjellet og ny gadget!

Heihei!


Nam, emmerbrødet til Berit Bordtrand smakar veldig bra, men endra litt oppskrifta og lagde eit og ikkje 2 brød som oppskrifta tilsvarar. Eg  hadde litt meir frø i og mindre mjøl😊 Oppskrifta Finn du på hennas blogg/heimeside.

Me hadde ein fantastisk dag i fjellet frå tidleg dag til seint på kveld. Topptur til Molden og grilling på hytta etterpå, blir ikkje betre!😊 I tillegg henta eg opp ein ny gadget som eg gledar meg til å begynne å prøve ut, fitbit charge 😊 Det er eit aktivitets armbånd som tracker deg 24/7, målet puls,kcalori forbrenning,skrittteller og søvn leser. Altså alt mogleg blir tracka, som eg synst er superspennende å følgje med på 😊


I dag blir det ei lita styrke økt på overkropp. Må lade opp beina til Fannaråken enten torsdag eller fredag. Verste er å gå fjelltur om ein er stiv og støl etter beintrening eller andre fjellturar. Restitusjon er viktig 😊 Har alder vore på Fannaråken før, og det blir min første 2000 topp, om eg kjem meg opp då 😉 Men eg gledar meg 😊 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s