Kom deg ut!

God morgon!
Det nermar seg jobb start veldig fort no. Ferien har vore kjempe fin, litt dårleg ver men med august i møte kan det bli fleire solrike helgar som ein kan nytte seg av 😊 Eg har hatt fleire fine turar i fjellet denne ferien, og ikke minst no utover blir det kjempefint 😊 Det bugnar av bær som gjer det litt kjekkare å ta ein fjelltur for dei som er glade i å plukke med seg litt heim. 
Hovedgrunnane til at eg er blitt so glad i fjellet er pga den varierte treningen eg får i tillegg til flotte furopplevelsar, utsikt, og den friheita ein føler. Det å vere på eit gym å trene so mykje som eg gjere, er morro, men det er óg so viktig å berre komme seg ut å gå litt. Timane flyr i fjellet og spesielt om du har turkamerater med deg😊
I går var me ein rundtur til Speigelen og ned at i Røyteholet. På veg opp var det DEI store blåbæra og på toppen fant me molter. Berre synd me ikkje hadde me oss Noke å plukke i, so me åt dei istaden😉

Det blir litt blåbær plukking seinare idag på hytta 😊 kva er vell betre enn rista brød med fersk blåbærsyltetøy på?😊 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s