Carbhangover og ryggtrøkk

Heiia 🙂

 

Søndagen er her og jobb igjen imorgo. Helga har gått kjempefort, men har likevell fått gjort ein del 🙂 I dag har eg laga både blåbærsylte og multesylte. Eg har spelt bollar i ovnen og kan nesten ikkje klage på husmormaterialet i dag 😉

I går reiste eg og søsta på trening og trente litt rygg og skuldra. Eg for min del hadde vertfall ei knall økt, og sidan me ikkje hadde rekt middag var me ihol svoltne då me reiste på butikken. Tilbud på peppes pizza utvalget og derfor ikkje  i til for kva lørdags kosen skulle bli. Pizza er bankers med alt det tilbehøret som følger med!

 

 

Fil_002 (22)Fil_003 (17)

Fil_004 (12)

 

 

Etter pizza blei det litt ( altfor masse ) snoperier. Kanskje ikkje so mykje i form av sukker, men det blei nok med fyll i magen, og det ennda med den foodbabyen når me gjekk å la oss. Og eg føler eg ennda har han..

 

 

Fekk oss i det minste ein lufte tur etter frukost i dag, både til lands og til vanns.

Har og vore nede til brodern og kjæresten og helst på pusane deiras, og ete ennda meir mat  🙂

 

Planen var eegentleg trenings ikveld, men trur eg sler det ifrå meg.. Nokre dagar sidan sist treningsfri no so ikveld blir det soda modus trur eg.

Imorgo skal eg starte på nytt treningsprogram, og eg gledar meg til å komme i gang. Det fungerte bra sist gong eg prøvde det. Programmet går utover 12 veker og eg er spent på om eg klarar bli noko sterkare iløp av desse vekene 🙂

 

God søndag da folkens!

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s