I`m back

 

 

For ei stund vertfall ! 😉

 

Har vore megastilt her inne på bloggen dei siste to månadane og eg beklagar for det. Både tid, lyst og inspirasjon har ikkje sluppe til.  Life happend!

Men no saknar eg å dele ting med dikka igjen og eg er motivert til å gi ut litt inspirasjon når det gjeld kosthold og ellers 🙂

 

Kjekt å sjå at folke stikke innom her sjølv om det er stilt. Det er jo fortsatt plattformen min for kostholdsveiledning og her det finn informasjonen de treng for å bestilla planar gjennom   meg.

fil_005-1

 

Skjekka ut det siste fitness snopet ? Desse var shiitgoe, og dei smakar som snop! 🙂

Dei er laga med Bcaa i seg, som er essensielle aminosyrer. Desse aminosyrer klarar ikkje kroppen produsere sjølv og må derfor inntas via kostholdet. Som oftast får me nok av desse om me har eit sunt og variert kosthold. Kvifor innta Bcaa? Fordi aminosyrene tar vare på muskelen gjennom ei treningsøkt og stimulerar proteinsyntesen, som er essensielt med muskelvekst. Men det betyr ikkje at du skal hive innpå ein slik pose før trening 😉  Men dei tilfredstillar søtsuget og har langt færre kcaloriar enn den sjokoladen du et kvar dag.

Bcaa pulver får du hos nesten alle fitness relaterte nettbutikkar.

Desse og Questbarane kjøpte eg hos tights.no favorittbutikken min av alle treningsrelaterte butikkar. Her får du alt du treng!

Eg ønskjer svært gjerne vite om det er ting de vil eg skal skrive meir om her eller om det har spørsmål relatert til mat/trening  som de vil eg skal skrive litt om 🙂

 

Ha ein fin søndag alle!

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s