Meir grønt i kvardagen

 

 

Det siste halvåret har eg vore ganske slurven med grønnsakene mine. Og det kjennest nesten på kroppen. Skjerpings!  Målet mitt er å få inn igjen dei gode matvanane, og prøve å ha noko form for grønnsaker i kvart  hovud måltid eg et, som frukost,lunsj,middag og kvelds.

 

 

 

 

 

 

Det mettar meir, og kroppen blir so glad for det!  Har eg dårleg tid eller er for svolten til å steike opp eller koke grønnsakene, brukar eg ofta ferdigsalatar i pose,agurk,paprika eller rå brokkoli som eg steiker i lag med kjøttet.

Kjapt og enkelt ! 🙂

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s