For ein fin start på helgi!  

For det første er eg superglad for at når eg sto opp igår, kom eg på at eg ikkje kjente noko i foten, den virka heilt normal igjen.   Endeleg ser eg veldig bra framgang men må berre ha litt meir tilmodigheit i nokre få veker før eg prøver øvelsar med belastning på den. 

Kom på jobb i går og den første kunden min gav meg heimestrikka vottar! So snilt av ho, og slike vottar er jo mine favorittar! 😊  

So kom søte kollegaen min med NOCCO drikke til oss, like barn leker best! 😊 Takk søtis ! 
Ein anna kunde seinare på dagen gav meg tips og var storfornøygd, og attpå til avslutta eg dagen med felles middag med pappa, vetlesyster og brodern. Og etterpå blei det ei kjempebra økt med søsta, og eg prøvde meg forsiktig med nokre øvelsar for rumpe utan særleg belastning rett på fot. Hærleg å vere litt igang igjen! 😊 

Dagen i går var virkeleg bra! 😉 Håpa de hadde ein fin dag de og! 


Speltlomper med avokado,ost,skinke og cottage cheese og klart ein av favorittbarane mine 😊 Quest er best!

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s