Oslo helg og hår messe!

Heisann !

 

I helga var det den store Hår og skjønnhets messa i Oslo spektrum. Annakvart år er me på denne då det er annakvart år det er den største messa. Dette er alltid so kjekt, og i år var det litt nytt konsept der. Nytt i år var at det var litt mindre stands og annerledes line up , litt minus akkuratt der, men eit stort pluss var suverene show og det var mykje meir oversikteleg. I tillegg vart det arrangert forskjellige seminar/minikurs frå dei forskjellige firmaene. Som alltid er det konkurransar og NM. Blir like imponert kvart år over dei som vinn, dei lagar til dei vakraste og råaste frisyrane!

 

Fredagen når me kom fram, starta veldig  bra og ennda med ein spontan tur på byen og loads med Deli de luca godis strødd over heile hotellsenga når eg og Karoline kom heim den natta.  Absolutt forventa av to treningsfreaks med litt alkohol innanbords og strengt matregime ellers!  😉

 

 

 

 

 

 

fil_006-9

fil_007-7

fil_004-11

Denne frisyren i midten her vant 1. plassen, råkul og perfekt  styling med antrekk!

 

fil_005-9

 

2. plassen !

 

 

Etter messa på lørdag reiste me ein liten tur ut på byen igen for å møte nokre venner av oss og ta eit par drinkar. Enda opp på ei burgarshappe på veg heim sefølgeleg 😉

 

fil_008-9

 

Siste måltid før avreise, Egon leverar alltid!

 

Dagen i dag har vore slapp og seig, kroppen er SKIKKELEG rar etter 3 dagar med maasse junkfood og alkohol to kveldar på rad (skjer jo alder med meg 😉 ) , men so verdt da for me har hatt da kjempekjekt! Slike turar er meint til å nytast.

 

Men det ennda med at eg måtte droppe trening i kveld fordi kroppen har heilt feil energi  og eg føler meg ikkje bra. Har heller foodpreppa litt lunsjar, so no er eg klar til  gode rutinar igjen og få i orden kroppen, haha !

Satsar på at eg er tilbake på gymmet i morgon og utnyttar trykket etter helgi! 🙂

 

Håpa alle får ei knall veke! 🙂

 

 

 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s