Hælg og berre velstand

I heile går gikk eg rundt å trudde det var lørdag. Hadde fri og då går tankane litt i surr. Hadde time til litt ryggfixing igår sidan den har fått kjørt seg litt dei siste månadane ettersom eg har slete med plantar fasitt. Føler det er muskelknutar og anspentheit overaalt. Litt nåler her og der gjorde det litt betre! Er det noko eg ska bli flinkare på er det dette.


Sjå vekk ifrå den uryddige senga til Lilo bak meg her. Haha .

Etterpå blei det ein liten stop på Sports outlet’n, ah dei har masse kult der til kjempepris! Fekk meg både kettlebell,kompressjonsklær og skibag. Kompressjonskleda gleda eg meg til å teste på neste økt 😊

Har forresten testa ut Barbells sin sjokolade proteinpudding.. vell, propud sler dei men var ok attmed frukt som dette. ProPud sin er søtare og mildare på smak og minner meir om sjokoladepudding enn Barbells sin. Er du glad i litt sterk kakaosmak likar du muligens Barbells sin! 😊

Etter jobb idag blir det ei lita sømjeøkt med pappa og vetlesøsta. Eller rettare sagt, BADELEIK då pappa alltid må ta nokre rundar i sklia med oss for å prøve få best tid.. 😉

Ha ein knall lørdag folkens!

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s