Ny giv og nytt mål

Heihei!
Dagane spring unnda meg og tida flyg av garde. Skjeldan rekk eg/ eller har energi til å tenke igjennom å skrive eit bra blogginnlegg.😜 Men i dag har eg funne motivasjonen igjen til å dele litt😊 

Treningsgleda er skikkeleg på plass for tida, og nye øvelsar og mål gjer at eg gledar meg til trening. Eg har satt meg eit mål til sommaren, og det er å bli sterkare i benkpress. Dette er ein øvelse eg har syntes før var veldig tung og kjedleg. Men no begynnar eg å få dreisen på teknikken og eg har funne ut kva som funkar for meg. So kvifor ikkje teste ut kor sterk eg kan bli i det ? 😉 Eg har satt meg eit mål som kanskje er litt høgt, men det er kun då at eg virkeleg må jobbe for å bli bedre å kunne komme so tett innpå som mogleg det målet. Tenker at iløp av juni skal det målet vere nådd, i vertfall då vil eg prøve maxløftet 😊 


Bildet er i fra sist sommar og allerede her ser eg at teknikken min har endra seg til det betre.
Er begynt å dele litt videosnuttar av treningane mine på instagram for dei som ønskjer å skjekke ut😊

No er eg klar for å få inn ei ryggøkt før eg tek helg med god samvittigheit 😊
Ha ein fin lørdag folkens! 

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s