Brystøkt og boktips til treningsnerden

AH, torsdag og lang helg på meg! Det skal bli godt kjenne eg. Har ikkje løfta ein finger nesten etter eg var ferdig på jobb i dag. Styrkefri har eg òg. Planen var ein gåtur men med litt ruskever blei det fort nedstemt. Det får bli i morgo trur eg.

 

Istaden har eg sete å lest litt i den nye boka til Martin Norum og Benjamin Christensen. Masse bra her inni og faktisk ALT du treng å vite om trening,kosthold, og skadar. Masse bra tips til korleis beherske øvelsar og tips til korleis bli sterkare i dei. 🙂 Planen var å ta med denne å lese den i Spania i Juni, men DET klarar eg ikkje vente med!

Fil_003 (18)Fil_005 (12)Fil_004 (12)

 

Tilbake til gårsdagen. Hadde ei knalløkt på bryst og litt tricep. Fokus i går på økta var styrken i benkpressen. Til vanleg tèl eg ikkje på reps men har kontroll på sett. Eg er ferdig når eg føler eg er det. Men når måler mitt er å bli sterkare i benk so må eg ha kontroll på kva eg driv med.

 

Øvelsane eg gjorde var  :

 

Pushups

Benkpress – oppv + Arbeids sett  :  55kg 6×3

Incline benkpress

Brystpress maskin

Franskpress manualar

Pushdowns

 

Fil_000 (27)Fil_001 (23)Fil_002 (22)

 

Imåro skal eg lage ein go og laang frukost, gjere ærend og ut å ete lunsj med søss, på trening og berre kose meg resten av kvelden!  Hei helg! 🙂

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s